Integratie mobiel werken bij Burg Installatietechniek

14 nov 2017

Ontdek wat een totaal telefonieoplossing oplevert!

Integratie mobiel werken bij Burg Installatietechniek

Burg installatietechniek is inmiddels een gevestigde orde binnen het bedrijfsleven in de Duin & Bollenstreek. Het erkend installatiebedrijf is gespecialiseerd op het gebied van het installeren van verwarmings-, ventilatie-, airconditioningsinstallaties ten behoeve van woningbouw, utiliteit en de bollensector. Een team van zo'n 45 medewerkers staat dag en nacht klaar om de kwaliteit van hun service en dienstverlening hoog te houden.

Niet alleen prettig en duidelijk voor de klant, maar ook kostenbesparend voor de organisatie. 

Inmiddels is de Smartphone net zo'n belangrijk gereedschap geworden voor een installatiemonteur als een baco-tang. Niets zo vervelend voor een klant als de cv ketel in storing gaat en de installateur is niet direct bereikbaar. Door het Zakelijk op Maat groepsabonnement van Telfort Zakelijk, delen de medewerkers van Burg installatietechniek uit Lisse niet alleen online hun informatie maar ook de Minuten en MB’s van hun mobiele apparaten.

De monteurs van Burg installatietechniek beschikken over een Tablet waardoor ze altijd de meest up-2-date informatie beschikbaar hebben en laten hierop werkbon digitaal ondertekenen. Niet alleen prettig en duidelijk voor de klant, maar ook kostenbesparend voor de organisatie. 

 

De laatste stap in de integratie van het mobiele werken en toekomst bestendig communiceren was het integreren van de mobiele groepsabonnementen in de Telfort Hosted telefonie omgeving. Dit noemen we een Vast-Mobiel integratie. De flexibele medewerkers kunnen hierdoor afscheid nemen van het vaste bureautoestel en monteurs kunnen uitbellen met het centrale telefoonnummer. Hierdoor herkent de klant direct het bedrijfstelefoonnummer. Daarnaast bellen medewerkers op locatie nu intern via de centrale met collega's.

Door deze slimme communicatieoplossingen blijft er meer tijd over voor medewerkers om zich bezig te houden met de primaire werkzaamheden van hun vak i.p.v. andere randwerkzaamheden.

Niels Koning over Braintel: "Prettige organisatie om mee samen te werken. Denkt in oplossingen en is altijd bereikbaar bij calamiteiten."

Marcel van der Neut

Marcel van der Neut


Is inmiddels 15 jaar ondernemer in de telecombranche en heeft zich afgelopen jaren gespecialiseerd op de techniek achter IP telefonie. Doordat hij zelf ondernemer is spreekt hij dezelfde taal.

14 nov 2017
Het klantverhaal van Burg Installatietechniek

Het klantverhaal van Burg Installatietechniek

Ontdek wat een totaal telefonieoplossing oplevert!

- Marcel van der Neut

27 feb 2017
IJzersterke verbinding voor Hollandia Fastners & Forgings

IJzersterke verbinding voor Hollandia Fastners & Forgings

Vast-Mobiel Integratie zorgt voor optimale dekking in staalfabriek en voorkomt hoge investeringskosten

- Wouter van Eerdenburg

23 sep 2016
Zelfs bellen is nu een beleving bij de Frietboutique!

Zelfs bellen is nu een beleving bij de Frietboutique!

Door de overstap naar Telfort hosted telefonie hebben we nu ook het allerleukste keuzemenu ooit. Zo krijgen niet alleen klanten in de winkel maar ook bellers de beste service '

- Marie-José van Laere