Innovatie en Proactieve houding fundament voor volledige samenwerking

10 mei 2016

Telefonie en ICT Infra toekomst bestendig bij het Katwijkse bedrijf Haasnoot Vis

Innovatie en Proactieve houding fundament voor volledige samenwerking

Grote kans dat wanneer je een haring liefhebber bent, je regelmatig een hap neemt van een Haring afkomstig van Haasnoot Vis uit Katwijk. De Haasnoot Fish Group omvat bedrijven, merken en partnerships die streven naar een zo efficiënt en duurzaam mogelijke vangst, verwerking, productie en distributie van vis, visproducten en visgerelateerde producten. Door innovatie en proactief meedenken, geven wij onze vis en visproducten een extra boodschap mee.

Juist de termen innovatie en proactief meedenken vormen de basis van de relatie tussen Haasnoot Vis & Braintel. Wat ooit begon bij verlenen van onze diensten op het gebied van Mobiele telefonie resulteerde begin 2015 in het implementeren van een Telfort Hosted telefonie oplossing. Mede door een aantal bedrijfsovernames groeide de vestiging in Katwijk uit tot het hoofdkantoor van Haasnoot Fish Group waar alle bedrijfskritische informatie samenkomt en wordt beheerd. Omdat IP telefonie gebruik maakt van het datanetwerk raakten we hierover in gesprek met dhr. Westdijk.

Verschillende bedrijfsovernames en groei zorgden ervoor dat er een duidelijker beleid voor het ICT beleid voor de komende 5 jaar geformuleerd diende te worden. Marcel trad op als sparringspartner. Alle bedrijven onder de groep moeten uiteindelijk met dezelfde systemen gaan werken welke ook nog eens schaalbaar en toekomstbestendig dienen te zijn. Samen met onze ICT partner Interpulse is de migratie ingezet van een Linux omgeving naar een Microsoft omgeving. Nu nog met fysieke servers op het hoofdkantoor, met als doel uiteindelijk alles te migreren naar een Microsoft Azure omgeving met Office 365 zodat men tijd-en locatie onafhankelijk kan werken.

Het bewustzijn van beide partijen dat de aangeboden technologische oplossingen zal bijdragen in het groeiproces zorgen ervoor dat de vis uiteindelijk niet duur betaald wordt....

Marcel van der Neut

Marcel van der Neut


Is inmiddels 15 jaar ondernemer in de telecombranche en heeft zich afgelopen jaren gespecialiseerd op de techniek achter IP telefonie. Doordat hij zelf ondernemer is spreekt hij dezelfde taal.

14 nov 2017
Het klantverhaal van Burg Installatietechniek

Het klantverhaal van Burg Installatietechniek

Ontdek wat een totaal telefonieoplossing oplevert!

- Marcel van der Neut

27 feb 2017
IJzersterke verbinding voor Hollandia Fastners & Forgings

IJzersterke verbinding voor Hollandia Fastners & Forgings

Vast-Mobiel Integratie zorgt voor optimale dekking in staalfabriek en voorkomt hoge investeringskosten

- Wouter van Eerdenburg

23 sep 2016
Zelfs bellen is nu een beleving bij de Frietboutique!

Zelfs bellen is nu een beleving bij de Frietboutique!

Door de overstap naar Telfort hosted telefonie hebben we nu ook het allerleukste keuzemenu ooit. Zo krijgen niet alleen klanten in de winkel maar ook bellers de beste service '

- Marie-José van Laere