Een eerste indruk maak je maar één keer

29 okt 2015

Tespelduyn zet de stap van tradiotionele vaste telefonie naar Hosted IP telefonie van Telfort Zakelijk

Een eerste indruk maak je maar één keer

Op slechts een paar minuten afstand van het strand, in het hart van de Bollenstreek, ligt Landgoed en Golfbaan Tespelduyn. Niet alleen een prijswinnende 9-holes golfbaan maar inmiddels ook een razendpopulaire trouwlocatie. Landgoed Tespelduyn leent tevens zich uitstekend voor zakelijke evenementen zoals congressen en teambuildingssessies. 

Tijdens een golf "netwerk" evenement op Tespelduyn maakte Marcel kennis met Peter Duivenvoorde, eigenaar & directeur van Landgoed Tespelduyn. Onder het motto "nooit geschoten is altijd mis" maakte zij een vervolg afspraak. Een gesprek in het restaurant leidde direct tot een inventarisatie van de huidige telefonie infrastructuur. Marcel & Peter spraken samen met verschillende werknemers over de werkwijzes op de betreffende afdelingen. 

Omdat de organsatie van het landgoed uit meerdere disciplines bestaat is het van belang dat de bellers direct bij de juiste personen terecht komen. Snel, duidelijk en gastvrij. Op deze manier zou de gastvrijheid die het personeel van het landgoed uitstraalt ook telefonisch ervaren worden. Een unieke eerste ervaring met Tespelduyn door bellers direct en persoonlijk te woord staan is hierbij essentieel. 

Door onze referenties en brede ervaring op het gebied van telefonie voor horecabedrijven en de kennis op het gebied van klantbeleving heeft Peter Duivenvoorde  uiteindelijk gekozen voor de door ons geadviseerde oplossing: Hosted telefonie van Telfort Zakelijk. Een telefooncentrale in de cloud waardoor prijzige investering niet aan de orde is. Veranderingen, groei en krimp kunnen accuraat worden gewijzigd. Door het realiseeren van meerdere keuzemenu's en gespreks routering afhankelijk van het moment van de dag komen de gesprekken terecht bij o.a. receptie voor het reserveren van een starttijd, het restaurant voor het reserveren van een tafel of bij Events voor het organiseren van een bruiloft, zakelijk evenement of feest.

Peter Duivenvoorde: "door de persoonlijke aanpak van Braintel worden onze wensen binnen no-time gerealiseerd"

Ervaar deze oplossing zelf en bel naar Landgoed Tespelduyn, www.tespelduyn.nl 

Marcel van der Neut

Marcel van der Neut


Is inmiddels 15 jaar ondernemer in de telecombranche en heeft zich afgelopen jaren gespecialiseerd op de techniek achter IP telefonie. Doordat hij zelf ondernemer is spreekt hij dezelfde taal.

14 nov 2017
Het klantverhaal van Burg Installatietechniek

Het klantverhaal van Burg Installatietechniek

Ontdek wat een totaal telefonieoplossing oplevert!

- Marcel van der Neut

27 feb 2017
IJzersterke verbinding voor Hollandia Fastners & Forgings

IJzersterke verbinding voor Hollandia Fastners & Forgings

Vast-Mobiel Integratie zorgt voor optimale dekking in staalfabriek en voorkomt hoge investeringskosten

- Wouter van Eerdenburg

23 sep 2016
Zelfs bellen is nu een beleving bij de Frietboutique!

Zelfs bellen is nu een beleving bij de Frietboutique!

Door de overstap naar Telfort hosted telefonie hebben we nu ook het allerleukste keuzemenu ooit. Zo krijgen niet alleen klanten in de winkel maar ook bellers de beste service '

- Marie-José van Laere