Al 15 jaar werken wij samen aan innovatie

26 jul 2017

Van Wezel Accountants & Televantage bleken een perfecte match door hun visie over ontzorging en persoonlijke manier van zaken doen.

Al 15 jaar werken wij samen aan innovatie

Toen denkwerker Marcel in juni 2002 zijn eigen bedrijf startte, liep hij tegen een obstakel aan. Marcel zijn kerntaken lagen elders dan de financiële huishouding. Een ontzorgende partner op het gebied van financiële zaken was daarom geen overbodige luxe. Een kantoor met mooie referenties en precies de ondersteuning die Marcel zocht, diende zich aan. Van Wezel Accountants & Televantage bleken een perfecte match door hun visie over ontzorging en persoonlijke manier van zaken doen.

De paden kruisten dan ook op het juiste moment. Van Wezel Accountants bleek 15 jaar geleden op haar beurt ondersteuning en specialisme te kunnen gebruiken op het gebied van mobiele telefonie. Dat was een enorme stap, maar de techniek ontwikkelt zich natuurlijk in een rap tempo.

Enkele jaren later kwamen de eerste smartphones op de markt en Van Wezel Accountants ging op advies van Braintel mee met haar tijd. De smartphones bleken een gamechanger te zijn. De communicatie is toegankelijker en efficiënter door het gebruik hiervan. Waar voorheen accountants en relatiebeheerders enkel van negen tot vijf bereikbaar waren, staan zij nu direct en via korte lijnen met de klant in contact. 

" Zij besteden dit met een gerust hart aan ons uit."

Van Wezel Accountants komt op het gebied van bereikbaarheid en kosten nooit voor verrassingen te staan. De abonnement structuur is per gebruikersgroep volledig op maat afgestemd, dankzij het Zakelijk op Maat abonnement van Telfort Zakelijk. Omdat Braintel & Telfort Zakelijk dezelfde korte lijnen hebben is er sprake van een hoge servicegraad. Hierdoor hoeft van Wezel accountant zich in ieder geval niet druk te maken om administratieve rompslomp of ingewikkeld beheer. Zij besteden dit met een gerust hart aan ons uit. De missie van V. Wezel Accountants, Braintel & Telfort Zakelijk wijkt niet veel van elkaar af. Alle partijen streven we naar hetzelfde doel: Klanten bedienen op een persoonlijke en betrokken manier.

Van Wezel Accountants bestaat dit jaar al 40 jaar. Zij vieren dat op vrijdag 22 september met een jubileumfeest bij Huis ter Duin in Noordwijk. Het belooft een fantastisch feest te worden, Marcel heeft er zin in!

Marcel van der Neut

Marcel van der Neut


Is inmiddels 15 jaar ondernemer in de telecombranche en heeft zich afgelopen jaren gespecialiseerd op de techniek achter IP telefonie. Doordat hij zelf ondernemer is spreekt hij dezelfde taal.

14 nov 2017
Het klantverhaal van Burg Installatietechniek

Het klantverhaal van Burg Installatietechniek

Ontdek wat een totaal telefonieoplossing oplevert!

- Marcel van der Neut

27 feb 2017
IJzersterke verbinding voor Hollandia Fastners & Forgings

IJzersterke verbinding voor Hollandia Fastners & Forgings

Vast-Mobiel Integratie zorgt voor optimale dekking in staalfabriek en voorkomt hoge investeringskosten

- Wouter van Eerdenburg

23 sep 2016
Zelfs bellen is nu een beleving bij de Frietboutique!

Zelfs bellen is nu een beleving bij de Frietboutique!

Door de overstap naar Telfort hosted telefonie hebben we nu ook het allerleukste keuzemenu ooit. Zo krijgen niet alleen klanten in de winkel maar ook bellers de beste service '

- Marie-José van Laere