Onderweg

Werken op een smartphone, tablet of laptop via het mobiele netwerk. Het stelt je in staat te werken wanneer dat nodig is en procedures efficiënter in te richten.

Mobiele abonnementen volledig afgestemd op het bedrijf en persoonlijke service

Mobiel groepsabonnement

Een mobiele verbinding welke volledig op maat is samengesteld naar de behoefte van een bedrijf is mogelijk via een groepsabonnement. De verbinding kan per medewerker, afdeling of apparaat op maat worden samengesteld zodat je profiteert van voordelen. Bundels worden onderling gedeeld, het is naadloos af te stemmen op het bedrijfsbeleid, financieel voordeliger en samen met ons houdt je grip op het beheer.

Of het nu gaat om verbindingen voor een mobiele telefoon, smartphone, tablet of ander systeem. Braintel werkt met je mee zowel bij het afstemmen van deze mobiele abonnementen als in Service & Beheer.

Altijd in verbinding

Contact met klanten, leveranciers en collega's op ieder gewenst moment word mogelijk gemaakt door verschillende onderdelen. Het apparaat waar je op werkt, de applicaties die je gebruikt en de provider die de verbinding faciliteert. Soms zijn er verschillende oorzaken die mobiel werken lastig maken. Denk aan achterhaalde (onveilige) software, verouderde apparatuur, slechte dekking of verrassende rekeningen achteraf.

Braintel analyseert jouw bedrijfsproces, zorgt voor duidelijke afspraken en levert toekomst bestendige producten en oplossingen. Zo zijn medewerkers altijd optimaal in verbinding.

Ontzorgende support & beheer

Laat Braintel voor je werken! Omdat we jouw aansluitingen beheren en persoonlijk met je in contact staan kunnen we de service bieden die past bij het bedrijf. Direct schakelen via het kanaal dat voor jou het beste werkt: bellen, mail, whats app of een bezoek aan ons kantoor. Wij kennen geen regels, daarom doe je zaken met ons. Slim, snel en simpel.

Voordelen van ontzorging binnen contracttermijn:

  • Persoonlijk contact & Geen ticket systeem
  • Simwissels, Contractovernamens
  • Verbruik monitoring, Factuur analyse

Smartphones & Tablets

Een telefoon is nooit gratis geweest bij een abonnement. Dit heeft altijd verweven gezeten in de maandelijkse "hoge" abonnementskosten. Wij houden van transparantie, hierdoor weet je precies welke prijs er wordt betaald en wat de waarde is van wat je krijgt. 

Wij vinden het ouderwets om een duur betaalde Smartpone of tablet in te zetten wanneer deze niet voor minsten 80% in functionaliteiten word gebruikt. Daag ons uit en laat het uitzoekwerk over aan ons. Door het delen van onze kennis maken we je graag slimmer! Of besteed installatiewerkzaamheden uit aan ons waardoor het voor jou simpel blijft.