in de Cloud

Voor veel MKB ondernemers is het onderwerp ICT abacadabra. Complexe materie en moeilijk door te vertalen naar de werkvloer. Omdat wij weten hoe jij werkt, werken wij mee aan het realiseren van jouw veilige werkplek in de cloud.

Samen sterk in begrijpelijke ICT

Braintel denkt mee en inventariseert

Het toekomst bestendig maken van een ICT-omgeving begint met een degelijke inventarisatie van de huidige situatie  De specialisten van braintel verzorgen een inventarsatie van de totale ICT-omgeving maar ook in losse facetten zoals telefooncentrale, infrastructuur en het netwerk. 

Om de beste ICT oplossingen te bieden werken wij samen met Interpulse. Wij hebben gekozen voor deze partner omdat wij beiden persoonlijke aandacht en het vertalen van complexe materies naar begrijpelijke taal hoog in het vaandel hebben staan. 

Interpulse biedt zekerheid

Pro-actief systeembeheer en netwerkmanagement is van essentieel belang in het hedendaagse bedrijfsleven. Interpulse biedt daarom ontzorgende serviceconcepten waardoor je verzekerd bent van een goed georganiseerde ICT-omgeving.

De servicepakketten en SLA's zijn flexibel opgezet, zo is er altijd een vorm te vinden die bij het bedrijf en binnen het budget past. Onze ICT-partner Interpulse heeft technische expertise in huis maar dat hebben andere ICT-bedrijven ook. De reden waarom wij juist samenwerken met interpulse is dat zij dienstverlening vertalen op menselijke maat. 

Werkplekken in de Cloud

Interpulse beschikt over een geavanceerd serverpark in Nederlandse datacentra en is gecertificeerd Microsoft Cloud Partner. Samen verzorgen wij volledig werkplekbeheer zoals het leveren van laptops, desktops en tablets als ook de installatie, de licenties en het ontzorgende beheer.

Naast office 365 leveren wij ook diverse oplossingen op Microsoft Azure, waarmee ook slimme hybride cloudoplossingen mogelijk zijn.

Beveiliging & Back-up

Veiligheid is een thema dat steeds belangrijker wordt. Met de toename van de hoeveelheid gegevens die we opslaan, de bedreigingen op het gebied van dataverlies en fraude, is een serieuze aanpak van groot belang voor iedere organisatie.

Voorkomen is beter dan genezen, dus voorzien wij in zeer degelijke beveiligingen en backups. Mocht er onverhoopt iets gebeuren, dan is snel herstel mogelijk en verlies je geen kostbare bedrijfsgegevens.