op het Werk

Bellen met een vaste telefoon op een werkplek is "nog" niet weg te denken uit het bedrijfsleven. VoiP telefonie is inmiddels de hedendaagse standaard geworden en de techniek achter VoiP telefonie heeft zich inmiddels bewezen. Juist de gebruikersmogelijkheden, daar ligt voor ons de uitdaging!

ISDN stopt, stap nu over op Hosted Telefonie.

Niet omdat het kan, maar omdat het moet  ; )

Het alternatief voor ISDN

Onlangs heeft KPN aangekondigd haar telefonienetwerken te moderniseren. Dit heeft tot gevolg dat op termijn alle ISDN-telefoonaansluitingen in Nederland vervangen dienen te worden door alternatieven. Tot 1 september 2019 kan je nog gebruik maken van de traditionele ISDN1, ISDN2, en PSTN-meervoudige aansluitingen.

Het alternatief? Hosted Telefonie van Telfort Zakelijk!  Een telefooncentrale op locatie is niet meer nodig. Het brengt niet alleen fysieke voordelen met zich mee maar ook financieel. Met Hosted Telefonie betaal je een vast bedrag per medewerker per maand en koppel je meerdere locaties aan één telefooncentrale.


De telefooncentrale in de cloud

Samen met Telfort Zakelijk maken wij bedrijfsprocessen nog effectiever door de uitgebreide mogelijkheden van Hosted telefonie. Hosted telefonie is flexibel in tal van opzichten. Wanneer het aantal medewerkers verandert, dan verandert de telefooncentrale mee, het vergt geen grote investeringen en zonder dat je het door hebt blijf je toekomst bestendig.

Denk naast standaard telefonische bereikbaarheid ook aan chat service, vast mobiel integratie en onze Service & Support. Wij blijven altijd persoonlijk met je in contact en samen met Telfort Zakelijk gaan we voor spraakmakende kwaliteit.

Internet verbindingen 

Telefoneren over internet (SIP Protocol) begint bij een stabiele en betrouwbare internetverbinding. Wij helpen jou bij het maken van de juiste keuze voor online-verbindingen. Bandbreedte, snelheid, beveiliging en betrouwbaarheid zijn bepalend of de verbinding voldoet aan de eisen van de organisatie. 

Naast advies ontzorgen wij je in het leverproces en zijn we stand-by tijdens de oplevering. Het veilig verbinden van meerdere vestigingen, thuiswerkers en mobiele gebruikers hoort hier ook bij. Onze partners bieden nagenoeg alle verbindingsmogelijkheden zoals; kabel, DSL, mobiel internet en glasvezel. 

Service & Support

Het team van spraakmakers zit op werkdagen voor je klaar om alle vraagstukken te beantwoorden en complexe situaties op te lossen. Ondanks dat VoiP telefonie erg gebruiksvriendelijk is, zit een ongeluk in een klein hoekje. Daarom leveren wij ontzorgende support en ben je optimaal bereikbaar! 

De spraakmakers zijn niet alleen experts op het gebied van IP telefonie maar zijn vakkundige systeem- en netwerkengineers waardoor ze in staat zijn, de meest complexe vraagstukken op te lossen. Daarnaast denken ze met je mee en bieden ze nieuwe inzichten zodat je zonder irritaties kan werken en optimaal gebruik maakt van de telefooncentale.